News Update :
Home » » İzmir Otelleri

İzmir Otelleri

6 Mayıs 2013 Pazartesi | 05:21

Konak Otel İzmir Otelleri denildiğinde ilk akla gelen otellerdendir. 1989 yılında inşaatı biten ve çalışır duruma gelen Otel Konak, İzmir’in en bilinir otelleri arasındadır. İlk yıllarında Etap Pullman ondan sonra Mercure Hotel olarak devam etmiştir. 2001 yılında kalitesini daha da yükseltmek adına dünyada 5000′den fazla otel zincirleri olan Best Western Otelleri ağına katılmıştır. Devamlı misafirleri tarafından çok iyi bilinen Otel Konak’ta kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Birçok İzmir Otelleri arasında özellikle 4 yıldızlı İzmir Otelleri arasında kalitesine en yüksek seviyeye çeken bir oteldir. Her sene Best Western tarafından denetlenen ve binlerce otelin içinde derece alan Hotel Konak, devamlı olarak siz özel konukları için kendini yenilemektedir.
Hotel Konak’ın köklü tecrübeli kadrosu siz değerli misafirleri için her zaman hazırdır. Best Western Plus Hotel Konak, kendisini yenilerken aynı zaman da devamlı olarak personellerini eğitmekte ve geliştirmektedir.
İzmir’in harika körfezini, evinizdeki bir tablo misali yattığınız yerden seyretmeye ne dersiniz? Eşsiz deniz manzaralı odalarıyla ve misafir öncelikli memnuniyeti ile İzmir Otelleri arasında birinci planda olan Hotel Konak 25 yıllık tecrübesi ile siz değerli konuklarını ağırlamak için hazır.

Yorum Gönder